Dewebo, bouwbedrijf gespecialiseerd in projectontwikkeling

Dewebo verkoopt casco- en sleutel-op-de-deurwoningen en verhuurt woningen en appartementen in het prachtige Waasland. We gaan steeds op zoek naar de mooiste bouwgronden tussen Gent en Antwerpen en wekken die tot leven met unieke bouwprojecten. Dankzij onze 35 jaar lange ervaring, ons oog voor detail en onze neus voor esthetiek wordt élk project een succes.

Ontdek onze realisaties

Over ons

Projectontwikkeling van A tot Z

Als bouwbedrijf en projectontwikkelaar initiëren, ontwikkelen en realiseren we bouwprojecten over het hele Waasland. We zijn verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de aankoop van de grond tot de oplevering en verkoop. We verzorgen zowel het financiële, administratieve als bouwtechnische aspect, volledig in eigen beheer. Droom jij van een eigen stekje in het grasgroene Waasland? Dan kan je bij Dewebo een casco-woning of een sleutel-op-de-deurwoning kopen.

Ga je voor een water- en winddichte woning, dan is enkel de ruwbouwfase voltooid en dan ligt de volledige afwerking in jouw handen. Ideaal voor handige Harry’s en Harriettes! Kies je voor een sleutel-op-de-deurwoning, dan wordt de volledige afwerking door ons in goede banen geleid. Uiteraard beslis jij mee over de inrichting en de materialen. Je wordt hierbij professioneel begeleid en geadviseerd door de zaakvoerder Kristof zelf. Zo bouw jij je droomwoning zonder zorgen en stress. Liever een woning of appartement huren? We bieden ook enkele panden te huur aan.

Waarom samenwerken met Dewebo?

Elke dag worden we gedreven door passie, precisie en perfectionisme. We halen het onderste uit de kan om het maximum uit je woning te halen. Enkel het beste is goed genoeg voor ons. Daarom mag je een piekfijne, smetteloze afwerking van je casco- of sleutel-op-de-deurwoning verwachten.

Ons bouwbedrijf steunt op een jarenlange ervaring en dankt zijn succes aan zijn gekwalificeerde en begaafde werknemers. Onze projectontwikkelaars en bouwexperts beschikken over de nodige technische knowhow en skills om elk bouwproject feilloos te realiseren. Alle werken gebeuren in eigen beheer door onze eigen vakmannen.

Heb je vragen over onze water- en winddichte woningen? Benieuwd naar de stand van zaken van jouw bouwproject? De zaakvoerder van Dewebo, Kristof, is nauw betrokken en vormt steeds jouw vaste aanspreekpunt. Als familiebedrijf vinden we het tevens belangrijk om een persoonlijke band te creëren met al onze klanten.

Kies je voor een sleutel-op-de-deurwoning, dan heb jij inspraak in de afwerking van de woonst. Vind je het moeilijk om alle knopen zelf door te hakken? Geen zorgen, want zaakvoerder Kristof begeleidt jou persoonlijk doorheen het volledige keuzeproces. Hij gaat 1 of 2 dagen met jou op pad om winkels te bezoeken en de verschillende materiaal- en inrichtingsmogelijkheden met jou te overlopen.

Jou een zorgeloze bouwervaring bieden, is een van onze grootste doelen. Worden materialen niet tijdig geleverd of is jouw douchebak beschadigd? Dankzij onze hands-on-mentaliteit spelen we steeds kort op de bal. We zetten alles op alles om problemen zo snel mogelijk uit de weg te ruimen.

Vóór de oplevering staan wij in voor alle kosten. Wij financieren het totale plaatje. Pas als je casco- of sleutel-op-de-deurwoning opgeleverd wordt, brengen we alle kosten in rekening.

Ben je van plan je oude grond, oude woonst of afbraakpand te verkopen? Ook dan kan je terecht bij Dewebo. Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar nieuwe, interessante bouwgronden voor onze projecten. We bieden je faire prijzen en garanderen een onmiddellijke betaling met notariële tussenkomst. Liever je oude grond, oude woonst of afbraakpand ruilen voor een nieuwe woonst? Dat is mogelijk via een schenkings- of ruilingsovereenkomst met notariële tussenkomst.