8 WONINGEN TE KOOP IN EEKLO

250.000

8 NIEUWBOUW WONINGEN TE KOOP IN DE JUTESTRAAT TE EEKLO.

Dit kwalitatief project is gelegen in een uiterst rustige, doodlopende straat, op een boogscheut van het centrum van Eeklo.
Fase 2 van project SOGETA bestaat uit een nieuwe verkaveling van 53 woningen, waarvan er 8 worden aangeboden. 6 woningen worden er ruwbouw winddicht verkocht, en 1 woning volledig afgewerkt. Deze woning fungeert ook als kijkwoning, kom dus gerust een kijkje nemen!
De hedendaagse woningen genieten van een zeer praktische indeling. Het gelijkvloers beschikt over een ruime leefruimte met open keuken, een berging/wasplaats, een gastentoilet, een technische ruimte/fietsenberging, en een inkomhal. Op de verdieping treffen we 3 zeer ruime slaapkamers, een badkamer met mogelijkheid voor een dubbel lavabo, een inloopdouche en een ligbad, en een apart toilet. Bovendien beschikt elke unit over een aangename, ruime tuin met terras.
Eén van de grootste troeven is dat de woningen casco worden verkocht. U hebt dus als koper de volledige, vrije keuze naar afwerking en leveranciers toe. Wenst u echter een volledig afgewerkte woning door de bouwfirma, is dit perfect mogelijk, mits het betalen van de meerprijs hiervan. De woningen zijn voorzien van alle voorzieningen conform de huidige normen betreft de isolatie- en ventilatiewetgeving!

PRIJZEN:

LOT 31:          € 250.000 ruwbouw winddicht excl. wettelijke kosten, voor een gesloten bebouwing.

LOT 36:           € 330.000 sleutel-op-de-deur.

Verkoop wordt exclusief uitgevoerd door Huyzen Vastgoed Lokeren.
Voor bezichtigingen TEL: 0473/81.45.53